Kurskalender

Home KurseneKurskalender

SKRIV DEG INNOVER - en vei til selvinnsikt 

15 år med workshops i Norge. Flere tusen deltakere. Forfatterne Kristin Flood og Merle Levin fortsetter å holde sine weekend workshops i Norge to ganger i året. 'Skriv deg innover' omhandler mer enn bare å varme opp skrivemusklene på en original måte. Deltakerne lærer å håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls - både i skriveprosessen og i eget liv - bli bedre kjent med sitt eget liv og se seg selv med et klarere blikk. 

DATO: 19-20 oktober 2019
​STED: Kampen Bistro, Oslo
​​PRIS: kr. 3.200
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: Annette Marcussen, email: adsm@online.no - info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST:
​ 1.oktober 2019


STILLHETSRETREAT I NORGE 

Logg av fra din hektiske hverdag, fra avbrytelser, henvendelser og spørsmål. I dette vakre landskapet og sammen med andre som søker harmoni og stillhet, kan du falle til ro, utforske det dypeste og vakreste i deg og hente fram nye krefter.

DATO: 24. - 27. oktober 2019
STED: Nøsen Fjellhotell og Yogasenter, Nøsen.
PRIS: fra 5.750,- Inkluderer overnatting, fullpensjon og undervisning.
INFO OG PÅMELDING: https://www.nosenyoga.no/nb/yoga-retreats-og-workshop/2019/10/24/log-av-og-lad-batteriene-stillhetsretreat-i-fjellheimen
PÅMELDINGSFRIST:​ 1.oktober 2019.


Stillhetsretreat på kloster i Italia  -  CAOS CALMO

Stillhet. Selvutforskning. Mindfulness. Det er verktøyene vi tilbyr deg for å oppdage den du egentlig er.

DATO: 9 - 16 november 2019              
STED: Vi bor på et vakkert kloster en drøy time utenfor Venezia der vi er gjester hos en liten gruppe kontemplative nonner. I en unik atmosfære finner vi fred og utforsker vårt eget indre landskap. Retreaten er åpen både for kvinner og menn.
PRIS: 11.800 kr. Inkluderer: undervisning, enkeltrom med eget bad, fullpensjon tre måltider med vin. Transport ikke inkludert.
FLY: Vi anbefaler å lande i Venezia, Marco Polo flyplass. Felles busstransport til og fra klosteret.
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 10.oktober 2019


MED LEONARDOS BLIKK - kunst & skriving

Leonardo Da Vinci døde i 1519. I jubileumsåret 2019 inviterer vi til en skriveworkshop der du blir kjent med multigeniet på utradisjonelle måter, lærer å forstå hans tenkemåte og se med hans blikk. 

DATO: Foreløpig ingen dato fastsatt.
STED: Mirano/Venezia.
PRIS:
INFO: info@kristinflood.com


A WRITING RETREAT IN A MONASTERY-SPA

Welcome to an extraordinary body-mind-soul experience one hour south-west of Venice, in one of the oldest and most famous spa areas in Italy. The water and the mud extracted from this area is famous for having therapeutic benefit. In an old Benedictine monastery with incorporated spa area, we invite you to a combination of creative writing, body therapy and inner work.

DATE: Utsatt til 2020.
​PLACE: Abano Terme, Italia
PRICE: Vil bli publisert.
INFORMATION: info@kristinflood.com - merle@merlelevin.com
SUBSCRIPTION: 
info@kristinflood.com


SKRIVE RETREAT PÅ SICILIA

Går du gravid med et skriveprosjekt?​ Har du hatt en manusidé i lang tid? Rydd plass for en uke med intens skriving. La deg inspirere av Middelhavet og Sicilias varme og fyrrige atmosfære.​   

DATO: Dato vil bli annonsert.
STED: I en landsby ved foten av Etna, ca. en time fra Catania.​​ 
PRIS: vil bli annonsert.

MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 


WORKSHOP I VENEZIA:
LITTERATUR, SKRIVING, SLOW ART 

DATO:  Dato ikke fastsatt.   
STED:  Venezia, Dorsoduro.
PRIS:
FLY:  til Venezia, Marco Polo. 
MER INFORMASJON: skriv til info@kristinflood.com  
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVEWORKSHOP
BLANT HVALER, VILLBLOMSTER, VIN OG HAV

DATO: Vil bli annonsert.          
STED: Hermanus og Cape Town
I unike naturomgivelser skal deltakerne skrive seg innover i sin egen kreative prosess. 

PRIS: vil bli annonsert. 
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: merle@merlelevin.com


NÆRVÆR - EN VEI TIL SELVFORSTÅELSE

Etter tre år og fulle kurs setter Dag Furuholmen og Kristin Flood strek for sin kursrekke med Nærværstrening og Inquiry. Det blir ikke satt opp noe kurs høsten 2019, heller ikke våren 2020. Dag og Kristin vil takke deltakerne som har vært med på treningen og håper at den har vært inspirerende og fører dem videre i arbeidet med bevisstgjøring av sitt eget indre liv.

Dag har gitt prioritering til andre oppgaver og holder for tiden ikke kurs for grupper. Kristin vil fortsette å holde kurs sammen med Merle Levin. I tillegg er hun i ferd med å utforme detaljer til en ettårig Nærværskole, som hun vil drive alene, evt. med ulike innbudte foredragsholdere. Programmet vil være komponert av 5 helger i løpet av et år, noen med overnatting. Hun håper å komme i gang med kursrekken høsten 2020.

Kristin har nylig lansert en lydserie med nærværstrening på Vimeo som hun har kalt ​'YOGA FOR SINNET'. For info klikk her:  https://vimeo.com/ondemand/kristinflood/


SKRIVEWORKSHOP:
PYRENEENES MYSTERIER

I en sjarmerende fransk 'gite' ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inpsirert til å hente fram din dypeste skriveglød. Helpensjon med fransk hjemmelaget mat, vin, daglige fotturer i fjellet, gode samtaler ved bassengkanten og et mestermøte med den 89 år gamle forfatterlegenden Henry Lincoln, som skrev 'Hellig blod, hellig gral'. 

DATO:
  25. - 30. mars 2020.
STED:  Montsegur, de franske Pyreneene
PRIS: 795 GBP (eng.pund) inkluderer kurs og fullpensjon
FLY: til Toulouse flyplass 
PÅMELDING OG INFO: til merle@merlelevin.com
PÅMELDINGSFRIST: før 31.12.2019

SKRIVE SAFARI I MASAI MARA 

V​elkommen til 6 dager/5 netters skrive-eventyr i Kenya. Vi kombinerer skriveprosessen med den optimale inspirasjonen; kontakten med Afrikas dyreliv, der det fortsatt er levende og intenst - i Masai Mara. Deltakerne bor i en luksuriøs, norskstiftet non-profit safari-camp, Basecamp, som har vunnet mange prestisjefulle priser for sin drift og hatt besøk av ærverdige gjester, bl.a. Obama. Campen er drevet av masaiene selv og kursavgiften går rett inn i masaienes prosjekt. Velkommen til en annerledes måte å drive bistand. 

DATO: Utsatt på ubestemt tid 
​STED: Masai Mara, Kenya
​​PRIS:      
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com 
PÅMELDINGSFRIST: 

Vi er her på jorden for å utvikle oss til noe vi allerede er.

Utenfor allfarvei, 1992

Klikk her