Kurskalender

Home KurseneKurskalender

SKRIV DEG INNOVER - en vei til selvinnsikt 

18 år med workshops i Norge. Mange tusen deltakere. Forfatterne Kristin Flood og Merle Levin fortsetter å holde sine weekend workshops i Norge to ganger i året. 'Skriv deg innover' omhandler mer enn bare å varme opp skrivemusklene på en original måte. Kurset kombinerer personlig utvikling og skrivemetoder. Deltakerne lærer å håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls - både i skriveprosessen og i eget liv. Velkommen til en annerledes skrive inspirasjon!

DATO: 6. - 7. juni 2020.
​STED: Ladestasjonen, Tønsberg Brygge.
​​PRIS: kr. 3.200
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: Helle Borchrevink, email: helle@filosofia.no - tlf: 92219910
PÅMELDINGSFRIST:
​ 1.mai 2020.


Skrive workshop i Nord-Italia:​ WRITE & SPA ​

Velkommen til en unik skriveworkshop der vi kombinerer velvære og spa behandlinger med skriving. Ta vare på kroppen din på morgenen og bli med på undervisningen etter lunsj. Gruppen bor på et vakkert Benediktiner kloster i spa-senteret Abano Terme. Området er kjent som et av landets beste spa-steder der mange kommer langveisfra for helsebringende gjørmebad med mineralholdige kildevannet som kommer rett opp av jorden. Jobber du med et skriveprosjekt, har du anledning til å fordype deg i din egen skriveprosess i de avslappende og rolige omgivelsene. Det blir arrangert en post-tour der man kan være igjen to dager ekstra for å sitte og skrive.

DATE: 8 - 13 mai 2020
​PLACE: Abano Terme, Italia
PRICE: 870 euro. Full board in dbl room. Single suppl. 100 euro.
INFORMATION: info@kristinflood.com - merle@merlelevin.com
SUBSCRIPTION: 
info@kristinflood.com


LOG AV OG LAD OPP
STILLHETSRETREAT I NORGE 

Logg av fra din hektiske hverdag, fra avbrytelser, henvendelser og spørsmål. I dette vakre landskapet og sammen med andre som søker harmoni og stillhet, kan du falle til ro, utforske det dypeste og vakreste i deg og hente fram nye krefter.

DATO: 11. - 14. juni 2020
STED: Nøsen Fjellhotell og Yogasenter, Nøsen.
PRIS: Fra kr. 5.750. Fullpensjon 3 netter.
INFO OG PÅMELDING: Klikk her https://www.nosenyoga.no/nb/yoga-retreats-og-workshop/2020/log-av-og-lad-batteriene-stillhetsretreat-i-fjellheimen
PÅMELDINGSFRIST:​ 11. mars 2020.


Stillhetsretreat på kloster i Italia  -  CAOS CALMO

Stillhet. Selvutforskning. Mindfulness. Det er verktøyene vi tilbyr deg for å oppdage den du egentlig er.

DATO: 25.april - 2.mai 2020                
STED: Vi bor på et vakkert kloster en drøy time utenfor Venezia der vi er gjester hos en liten gruppe kontemplative nonner. I en unik atmosfære finner vi fred og utforsker vårt eget indre landskap. Retreaten er åpen både for kvinner og menn.
PRIS: 11.800 kr. Inkluderer: undervisning, enkeltrom med eget bad, fullpensjon tre måltider med vin. Transport ikke inkludert.
FLY: Vi anbefaler å lande i Venezia, Marco Polo flyplass. Felles busstransport til og fra klosteret.
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 15. februar 2020.


SKRIVEWORKSHOP & HVALFØDSLER:
I HERMANUS, SØR FOR CAPE TOWN 

Hermanus is called the Whale Capital of the world. September is the ideal month to view the whales. In this workshop, that takes place during the wonderful wildflower season, we invite yout to a deep writing process where you will be inspired by the amazing and soulful whales that you will experience in a close encounter.

DATO: 25.september - 2.oktober 2020.            
STED: Hermanus, 1,5 time sør for Cape Town.   
PRIS: Vil bli annonsert
INFORMASJON OG PÅMELDING: Skriv til Merle Levin: merle@merlelevin.com 


WORKSHOP I VENEZIA:
LITTERATUR, SKRIVING, SLOW ART 

DATO:  Dato ikke fastsatt.   
STED:  Venezia, Dorsoduro.
PRIS:
FLY:  til Venezia, Marco Polo. 
MER INFORMASJON: skriv til info@kristinflood.com  
PÅMELDINGSFRIST: 

NÆRVÆR - EN VEI TIL SELVFORSTÅELSE

Etter tre år og fulle kurs setter Dag Furuholmen og Kristin Flood strek for sin kursrekke med Nærværstrening og Inquiry. Det blir ikke satt opp noe kurs høsten 2019, heller ikke våren 2020. Dag og Kristin vil takke deltakerne som har vært med på treningen og håper at den har vært inspirerende og fører dem videre i arbeidet med bevisstgjøring av sitt eget indre liv.

Dag har gitt prioritering til andre oppgaver og holder for tiden ikke kurs for grupper. Kristin vil fortsette å holde kurs sammen med Merle Levin. I tillegg er hun i ferd med å utforme detaljer til en ettårig Nærværskole, som hun vil drive alene, evt. med ulike innbudte foredragsholdere. Programmet vil være komponert av 5 helger i løpet av et år, noen med overnatting. Hun håper å komme i gang med kursrekken høsten 2020.

Kristin har nylig lansert en lydserie med nærværstrening på Vimeo som hun har kalt ​'YOGA FOR SINNET'. For info klikk her:  https://vimeo.com/ondemand/kristinflood/


SKRIVEWORKSHOP:
PYRENEENES MYSTERIER

I en sjarmerende fransk 'gite' ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inpsirert til å hente fram din dypeste skriveglød. Helpensjon med fransk hjemmelaget mat, vin, daglige fotturer i fjellet, gode samtaler ved bassengkanten og et mestermøte med den 89 år gamle forfatterlegenden Henry Lincoln, som skrev 'Hellig blod, hellig gral'. 

DATO:
  Dato ikke fastsatt
STED:  Montsegur, de franske Pyreneene
PRIS:
FLY: 
PÅMELDING OG INFO: til merle@merlelevin.com
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVE RETREAT PÅ SICILIA

Går du gravid med et skriveprosjekt?​ Har du hatt en manusidé i lang tid? Rydd plass for en uke med intens skriving. La deg inspirere av Middelhavet og Sicilias varme og fyrrige atmosfære.​   

DATO: Foreløpig utsatt.
STED: I en landsby ved foten av Etna, ca. en time fra Catania.​​ 
PRIS: 

MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 


MED LEONARDOS BLIKK - kunst & skriving

Leonardo Da Vinci døde i 1519. I jubileumsåret 2019 inviterer vi til en skriveworkshop der du blir kjent med multigeniet på utradisjonelle måter, lærer å forstå hans tenkemåte og se med hans blikk. 

DATO: Foreløpig ingen dato fastsatt.
STED: Mirano/Venezia.
PRIS:
INFO: info@kristinflood.com


SKRIVE SAFARI I MASAI MARA 

V​elkommen til 6 dager/5 netters skrive-eventyr i Kenya. Vi kombinerer skriveprosessen med den optimale inspirasjonen; kontakten med Afrikas dyreliv, der det fortsatt er levende og intenst - i Masai Mara. Deltakerne bor i en luksuriøs, norskstiftet non-profit safari-camp, Basecamp, som har vunnet mange prestisjefulle priser for sin drift og hatt besøk av ærverdige gjester, bl.a. Obama. Campen er drevet av masaiene selv og kursavgiften går rett inn i masaienes prosjekt. Velkommen til en annerledes måte å drive bistand. 

DATO: Utsatt på ubestemt tid 
​STED: Masai Mara, Kenya
​​PRIS:      
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com 
PÅMELDINGSFRIST: 

Vi er her på jorden for å utvikle oss til noe vi allerede er.

Utenfor allfarvei, 1992

Klikk her