NÆRVÆRSKOLEN 22-23

Kontinuitet i din personlige utvikling? Nærhet og samhold med likesinnede? Mer harmoni, flyt og intuisjon i hverdagen? Det er noe av det du kan oppleve hvis du tar del i Kristin Floods nye Nærværskole med start i september. I kursrekken inngår 5 helge-samlinger, 2 med overnatting (Nøsen), 2 uten overnatting (Sandvika), 5 online Zoom-seminarer og 1 frivillig oval weekend i Italia våren 2023. 10 samlinger totalt. Gruppen vil ha begrenset antall deltakere, ca.15-18 personer, fordi Kristin Flood mener at det å jobbe med en gruppe ‘live’ gir et mer effektivt utbytte og skaper nære relasjoner i gruppen.

Er du nysgjerrig, kan du laste ned PDF’en til venstre og deretter eventuelt få tilsendt et detaljert program med innhold for hver samling. Send i såfall en email til: info@kristinflood.com. Påmelding sendes til samme email adresse.

Velkommen til en spennende vei til dypere selvforståelse.

DATO: Start i september, Pranahuset i Sandvika. Dato blir annonsert.
​​STED: Pranahuset Sandvika, Nøsen Fjellhotell, Zoom online, Italia
​​​PRIS: kr. 19.200 + depositum kr.3.000
​PÅMELDING TIL: info@kristinflood.comPÅMELDINGSFRIST: 15.mai 2022.

NY DATO: SKRIV DEG INNOVER

– til selvinnsikt og inspirasjon 

Workshop’en ‘Skriv deg innover’ kombinerer personlig utvikling og kreativ skriving. Du lærer å varme opp skrivemusklene på en original måte, men også å håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls – både i skriveprosessen og i eget liv. Forskningen har vist at denne måten å skrive på har helsefremmede effekt. Velkommen til en spennende helg med nye utfordringer og skrive inspirasjon! 

DATO: Våren 2022. Dato vil bli annonsert.
​​STED: ​​PRIS:PÅMELDING TIL: info@kristinflood.comPÅMELDINGSFRIST: 

STILLHETSRETREAT PÅ NØSEN i unike omgivelser

Logg av fra din hektiske hverdag, fra avbrytelser, henvendelser og spørsmål. I dette vakre landskapet og sammen med andre som søker harmoni og stillhet, kan du falle til ro, få veiledning til å utforske det dypeste og vakreste i deg og hente fram ny innsikt om hva som er viktig for deg akkurat nå. Les mer om retreaten her: https://www.nosenyoga.no/nb/hstvinter/2021/11/18/stillhetsretreat-i-unike-omgivelser-med-forfatter-kristin-flood

DATO: 27.- 30. januar 2022.
​STED: Nøsen Fjellhotell og Yogasenter i Valdres.​
​PRIS: kost/losji fra kr.3500, kursavgift kr.3550. 
INFO: Skriv til info@kristinflood.comPÅMELDING: https://www.nosenyoga.no/nb/hstvinter/2021/11/18/stillhetsretreat-i-unike-omgivelser-med-forfatter-kristin-floodPÅMELDINGSFRIST: 23. desember 2021

Skrive workshop i Nord-Italia:​ WRITE & SPA ​

Velkommen til en unik skriveworkshop der vi kombinerer velvære og spa behandlinger med skriving. Ta vare på kroppen din på morgenen og bli med på undervisningen etter lunsj. Gruppen bor på et vakkert Benediktiner kloster i spa-senteret Abano Terme. Området er kjent som et av landets beste spa-steder der mange kommer langveisfra for helsebringende gjørmebad med mineralholdige kildevannet som kommer rett opp av jorden. Jobber du med et skriveprosjekt, har du anledning til å fordype deg i din egen skriveprosess i de avslappende og rolige omgivelsene. Det blir arrangert en post-tour der man kan være igjen to dager ekstra for å sitte og skrive.

DATO: Kurset er utsatt på ubestemt tid pga Korona.
​​STED: Abano Terme, Italia
PRIS: 870 euro. Fullpensjon i dbl. rom. Tillegg enk.rom 100 euro.
MER INFORMASJON: info@kristinflood.com - merle@merlelevin.com
PÅMELDINGSFRIST: 

Stillhetsretreat på kloster i Italia  –  CAOS CALMO

Stillhet. Selvutforskning. Mindfulness. Det er verktøyene vi tilbyr deg for å oppdage den du egentlig er.

DATO: Dato vil bli annonsert så snart Korona situasjonen tillater det.
STED: Vi bor på et vakkert kloster en drøy time utenfor Venezia der vi er gjester hos en liten gruppe kontemplative nonner. I en unik atmosfære finner vi fred og utforsker vårt eget indre landskap. Retreaten er åpen både for kvinner og menn.
PRIS: 11.800 kr. Inkluderer: undervisning, enkeltrom med eget bad, fullpensjon tre måltider med vin. Transport ikke inkludert.
FLY: Vi anbefaler å lande i Venezia, Marco Polo flyplass. Felles busstransport til og fra klosteret.
MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST:

SKRIVEWORKSHOP & HVALFØDSLER:
I HERMANUS, SØR FOR CAPE TOWN 

Hermanus is called the Whale Capital of the world. September is the ideal month to view the whales. In this workshop, that takes place during the wonderful wildflower season, we invite you to a deep writing process where you will be inspired by the amazing and soulful whales that you will experience in a close encounter.

DATO: Dato ikke fastsatt.           ​
​STED: Hermanus, 1,5 time sør for Cape Town.   ​
​PRIS:INFORMASJON OG PÅMELDING: Skriv til Merle Levin: merle@merlelevin.com

WORKSHOP I VENEZIA:
LITTERATUR, SKRIVING, SLOW ART

DATO:  Dato ikke fastsatt.
STED:  Venezia, Dorsoduro.
PRIS:
FLY:  til Venezia, Marco Polo.
MER INFORMASJON: skriv til info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVEWORKSHOP:
PYRENEENES MYSTERIER

I en sjarmerende fransk ‘gite’ ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inpsirert til å hente fram din dypeste skriveglød. Helpensjon med fransk hjemmelaget mat, vin, daglige fotturer i fjellet, gode samtaler ved bassengkanten og et mestermøte med den 89 år gamle forfatterlegenden Henry Lincoln, som skrev ‘Hellig blod, hellig gral’. 

DATO:  Dato ikke fastsatt
STED:  Montsegur, de franske Pyreneene
PRIS:
FLY:
PÅMELDING OG INFO: til merle@merlelevin.com
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVE RETREAT PÅ SICILIA

Går du gravid med et skriveprosjekt?​ Har du hatt en manusidé i lang tid? Rydd plass for en uke med intens skriving. La deg inspirere av Middelhavet og Sicilias varme og fyrrige atmosfære.​

DATO: Dato ikke fastsatt.
​STED: I en landsby ved foten av Etna, ca. en time fra Catania.​​
​PRIS:MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST:

MED LEONARDOS BLIKK – kunst & skriving

Velkommen til en skrive-workshop om Leonardo Da Vinci der du blir kjent med multigeniet på utradisjonelle måter, lærer å forstå hans tenkemåte og se med hans blikk. Kurset foregår i den sjarmerende lille landsbyen Mirano, en halv times busstur utenfor Venezia, ser Kristin Flood har bodd i en årrekke.

DATO: Foreløpig ingen dato fastsatt.
STED: Mirano/Venezia.
PRIS:
INFO: info@kristinflood.com

SKRIVE SAFARI I MASAI MARA 

V​elkommen til 6 dager/5 netters skrive-eventyr i Kenya. Vi kombinerer skriveprosessen med den optimale inspirasjonen; kontakten med Afrikas dyreliv, der det fortsatt er levende og intenst – i Masai Mara. Deltakerne bor i en luksuriøs, norskstiftet non-profit safari-camp, Basecamp, som har vunnet mange prestisjefulle priser for sin drift og hatt besøk av ærverdige gjester, bl.a. Obama. Campen er drevet av masaiene selv og kursavgiften går rett inn i masaienes prosjekt. Velkommen til en annerledes måte å drive bistand.

DATO: Utsatt på ubestemt tid
​STED: Masai Mara, Kenya
​​PRIS:MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: