INDIVIDUELL VEILEDNING

Home INDIVIDUELL VEILEDNING

SPEILING & LIVSVEILEDNING

Samtalene med Kristin har vært et viktig bidrag til min indre prosess og utvikling. Kristin deler av sin store erfaring og innsikt. Hun er tydelig, klok, var og respektfull. Gjennom speiling og kontakt med sin intuisjon bidrar hun til løft, klarhet og inspirasjon. Anbefales!

Helle, Fredrikstad.

Kristin tilbyr veiledningstimer, enten som oppfølging etter hennes retreater og workshop eller uavhengig av disse.
• Møtene foregår online (Zoom, Skype, Facetime) og varer 1 time.
• Pris pr. veiledning kr.600.

Har du lyst på en ‘boost’ i din personlige utvikling? Vil du prøve hva det betyr å få speiling på din adferd? Ønsker du å bryte gamle vaner og se deg selv med nye øyne, men vet ikke hvordan du skal gjøre det? Står du fast i et adferdsmønster som gjentar seg? Vil du rydde opp i ditt indre kaos?
Kristin har i en årrekke gitt individuell veiledning som oppfølging etter kurs og retreater. Deltakere har selv tatt initiativ til å oppsøke henne og be om oppfølging. Nå utvider hun tilbudet til å gjelde alle, uansett om du har vært på kurs eller ei.
Gjennom speiling og bevisstgjøring blir du inspirert både i din personlige og åndelige utvikling. Du blir bedre kjent med din egostruktur og hvordan du kan håndtere den. Reaksjonsmønstre som blokkerer vitaliteten din blir tydeligere. Ved å øke selvinnsikten blir du i stand til å slippe tak i noe gammelt og velge på nye måter. Du oppdager hvordan det kjennes ut å være i berøring med det autentiske i deg og får tilgang til ny energi og kreativitet.

Kristin kan kontaktes på norsk mobil: 90959749
eller på email: info@kristinflood.com