Venezia

Home Venezia
  • Feedback

  • Your personal Venice

Lokal agent

Oppdag Venezia sammen med Kristin Flood som har bodd her i mer enn 25 år. Hun lager program for firmaer og private og tar gjester med på byvandringer. Eksklusivt, originalt, personlig.

Klikk her og se mer om hva Kristin tilbyr i Venezia og hva byvandringene koster: https://www.yourpersonalvenice.com/

A MAGIC DAY IN VENICE:
Program sendes på forespørsel.


"Venezia, en unik plett på denne jordkloden. En by som syder av historie, av skjønnhet, av storhet. Et levende museum. For Venezia lever fortsatt, på tross av sine 12 millioner turister årlig. Det kan være vanskelig å oppdage det allminnelige livet i byen, hverdagslivet og de ektefødte venezianerne, midt blant turistmassene. De som er nysgjerrige på denne siden av Venezia må våge seg lenger inn i labyrinten, inn i de smale smugene, på oppdagelsesferd.Det er denne dimensjonen jeg synes er spennende å dele med gjester som kommer hit. Å vise at det finnes et vanlig folkeliv bak den fantastiske fasaden, med hverdagssituasjoner og hverdagsproblemer, betyr å dele en ukjent dimensjon av Venezia med andre.

Derfor tilbyr jeg små vandreturer utenfor allfarvei, til steder som jeg selv etter et ti år her nede verdsetter og gleder meg over. Jeg er ingen turistguide med utdannelse i kulturhistoriske omvisninger, derfor er mine vandreturer ikke tradisjonelle guideturer, men jeg viser gjerne fram Venezia på min måte.

Dessuten kan jeg være behjelpelig med å organisere detaljerte programmer med originale ingredienser og gjøre oppholdet i kanalbyen til en ''happening'' eller en ''event''. Firmaer på seminar, vennegrupper, jubileumsarrangementer, brylluppsreiser, men også romanseturer for å nære et kjærlighetsforhold – de som vil noe mer enn å greie seg på egen hånd kan få den ønskede assistanse."

 Foto: Nina E. Rangøy - http://ninarangoyphotography.com


For kritikeren finnes det bare én sannhet – hans egen.

Amor Fati, 2002

Klikk her