Feedback - Venezia

Home VeneziaFeedback

Forum for Kultur og Næringsliv

Kristin var helt fantastisk som lokal reiseleder på Forum for Kultur og Næringsliv studietur til Roma. 
Vi var en gruppe på ca.15 deltakere og var uheldige med en altfor sen ankomst som fikk en negativ dominoeffekt på våre planlagte møter. Kristin, som raskt ble kjent med gruppen, reddet det hele ved å øse spontant av sin kunnskap og fortellerglede. Hennes kjærlighet til  og kunnskap om italiensk liv og historie ble alle til del da vi vandret gjennom byen en iskald morgen i november. På Rådhusplassen, Campidoglio, ble keiser Marcus Aurelius røsket ut av gammel og kjedelig historiebok-kontekst og satt i helt nytt lys av Kristin. Hennes utstråling og varme bidro til at de praktiske problemene vi sto overfor ble redusert til minimum. 

Forum for Kultur og Næringsliv
Oslo
tlf 23088112

Formuesforvaltning

Tusen takk for fabelaktige dager sammen med deg i Venezia. Din bistand gjorde opplevelsen av å være i Venezia sterkere og varmere samtidig som hele gruppen fikk oppleve byen og menneskene på en unik og autentisk måte. 
Jeg har reist svært mye og har alltid vært opptatt av å få hjelp fra ”innsidere” når jeg kommer til et nytt sted. Denne rollen fylte du til det fulle, noe jeg er veldig takknemlig for.

Ronni Møller Pettersen
Dir. Formuesforvaltning
Oslo

 

DnB NOR

DnB NOR arrangerer årlig en kundetur med sine bedriftskunder til et reisemål i utlandet. Formålet med disse turene er både nettverksbygging på tvers av kundene, samt kompetansebygging relatert til reisemålet. I 2007 gikk turen til Italia og Venezia, og hovedårsaken til dette var å kombinere kultur, økonomi og merkevarebygging. Området vi besøkte er kjent for sine klustere innen næringsklynger, samt utsøkt kulturhistorie. Til meget god hjelp både praktisk, kulturelt og ikke minst nettverksmessig ble journalist Kristin Flood brukt som lokal agent - både i forhold til å snekre sammen programmet og ikke minst til selve gjennomføringen på stedet. DnB NOR kan trygt anbefale Kristin's nettverk og kompetanse hva gjelder tilsvarende kundeturer til området rundt Venezia.

Banksjef Tom Denné og banksjef Gunnar Mensner
DnB NOR Bank ASA, Region Oslo & Akerhus