logo

OSLO: SKRIV DEG INNOVER - till innsikt og inspirasjon

På denne workshop’en lærer du å bruke skrivingen i din personlige utvikling. Du varmer opp skrivemusklene på en original måte. I tillegg blir du klar over hvordan du skal håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls – både i skriveprosessen og i eget liv. Gjennom helgen vil du oppleve av skriveprosessen forløses og du kommer i berøring med hva det betyr å skrive i flyt. Kristin Flood har holdt Skriv deg innover-kurs i 20 år og utviklet en metode for terapeutisk skriving. Hennes workshop er en opplevelse, mer enn et skrivekurs. Velkommen til en spennende helg - og overrask deg selv!

DATO: 17.-18. august 2024.​STED: Yogakollektivet Grefsen, Glads vei 20, Oslo.​​PRIS: kr.3.500, tilbud EARLY BIRD fram til 1.juni: kr.3.100.PÅMELDING TIL: Annette Marcussen, adsm@online.no.PÅMELDINGSFRIST: 23.juni 2024 (kort frist pga. sommerferien) 

STAVANGER: SKRIV DEG INNOVER – til selvinnsikt og inspirasjon 

På denne workshop’en lærer du å bruke skrivingen i din personlige utvikling. Du varmer opp skrivemusklene på en original måte. I tillegg blir du klar over hvordan du skal håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls – både i skriveprosessen og i eget liv. Gjennom helgen vil du oppleve av skriveprosessen forløses og du kommer i berøring med hva det betyr å skrive i flyt. Kristin Flood har holdt Skriv deg innover-kurs i 20 år og utviklet en metode for terapeutisk skriving. Hennes workshop er en opplevelse, mer enn et skrivekurs. Velkommen til en spennende helg - og overrask deg selv!

DATO: 25. - 26. mai 2024.​STED: Lerang Gård/Heima Hos Gård (tidl. Sola Helsefarm) Sola.​​PRIS: kr.3500.PÅMELDING TIL: Elisabeth Ottestad, el.ottestad@gmail.comPÅMELDINGSFRIST: Noen plasser igjen!

I FRANS AV ASSISIS FOTSPOR - 7 dagers tur

Byen Assisi setter spor i sjelen. Innenfor murene og i de velholdte smugene syder stemningen av historie og av sporene etter Frans av Assisis liv, katolikkenes største helgen fra 1200-tallet. Vi vandrer på stien mellom Assisi og Gubbio der Frans selv vandret etter at han kledde seg naken og endret sitt liv, besøker den majestetiske Frans-basilica'en i Assisi, fordyper oss i hans budskap, nyter skjønnheten i landskapet og lar oss bevege av hans dypt menneskelige budskap. Velkommen til en historisk og åndelig reise. Oppdatert PDF vil bli lagt ut snarest.

OBS NY DATO: Søndag 22. - lørdag 28. september 2024.
STED: Assisi, Umbria, Italia.
PRIS: EURO 1050 B/B dobbeltrom, tillegg tot. 130 euro for enk.rom.
FLY: Ikke inkludert. Anbefaler fly til Roma. Tog til Assisi. Fellestaxi kan ordnes.
INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 22.juli 2024. FÅ PLASSER.

STILLHETSRETREAT: OPAKER GÅRD VED KONGSVINGER

Logg av fra en hektisk hverdag, fra avbrytelser, henvendelser og spørsmål. I det vakre landskapet på Opaker gård, kan du falle til ro å gå dypere i deg selv. Tilnærmingen er utforskende. Deltakerne får veiledning til å utforske stillheten og forstå hvordan den virker på deres indre landskap. Det åpner for større selvinnsikt. Storgården serverer utsøkte måltider med lokale produkter og vant nylig den kjente matprisen Debioprisen. Last ned PDF med detaljer.

DATO: 28.nov. - 1.des. 2024.
​STED: Opaker gård ved Glomma, nord for Kongsvinger.
​PRIS: Kurspris kr.3.850. Overnatting fullpensjon dbl.rom kr.3.100.
INFO: info@kristinflood.com
​PÅMELDINGSFRIST: 1.okt.

STILLHETSRETREAT på kloster i Nord-Italia

Stillhet. Selvutforskning. Mindfulness. Skriving. Med forfatter Kristin Floods veiledning lærer du å bruke disse verktøyene i din personlige utvikling. Å bo på et aktivt kloster, hos en gruppe nonner som selv praktiserer stillhet og bønn, gir en dyp og ekte erfaring av å være på retreat, annerledes enn en å være innlosjert på et kurshotell. Omgitt av nonnenes vakre klosterhage opplever du en dypere forståelse av hvordan stillhet virker på din indre prosess - og du kommer i berøring med det som er autentisk i deg. Nonnene serverer fantastiske måltider tilbredt med mat fra klosterhagen og vi er invitert til deres tidebønn. Både kvinner og menn er velkomne.

DATO: 2. - 9. november 2024.
STED: Et nonnekloster ca. en time utenfor Venezia, nord for Vicenza. 
PRIS: 1.190 euro. Inkluderer: undervisning, enkeltrom med eget bad, fullpensjon tre måltider med vin. 
FLY: Vi anbefaler å fly til Venezia. Felles busstransport til og fra klosteret blir organisert.
INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 1.september. Påmeldingene har begynt.

TRONDHEIM: SKRIV DEG INNOVER – til selvinnsikt og inspirasjon 

Workshop’en kombinerer personlig utvikling, meditasjon og kreativ skriving. Du lærer å varme opp skrivemusklene på en original måte og å håndtere den indre sabotøren som står i veien for enhver kreativ impuls – både i skriveprosessen og i eget liv. Kristin Flood er kursleder i en workshop som er en opplevelse, mer enn et skrivekurs. Velkommen til en spennende helg med nye utfordringer og skrive inspirasjon i personlige omgivelser i en privat leilighet ved Nidarosdomen. Klikkk her for mer info: https://www.levilivet.no/skriv-deg-innover

DATO: En helg i januar 2025.​STED: Trondheim, Arkitekt Christies gt.4. ​​PRIS: kr.3500.PÅMELDING TIL: Marit Torsdatter Stinessen: marit@levilivet.noPÅMELDINGSFRIST: 

NÆRVÆRSKOLEN: Et års fordypningskurs 

Kontinuitet i din personlige utvikling? Regelmessig meditasjonspraksis? Nærhet og samhold med likesinnede? Mer harmoni, flyt og intuisjon i hverdagen? Det er noe av det du kan oppleve hvis du tar del i Kristin Floods Nærværskole. Kursrekken er en kombinasjon av helge-samlinger (2 med overnatting, 2 uten overnatting) og online Zoom-seminarer. Gruppen vil ha begrenset antall deltakere, ca.15 personer.

Er du nysgjerrig og har spørsmål, send en email til: info@kristinflood.com.

Velkommen til en spennende prosess til dypere selvforståelse.

DATO: Vil bli annonsert.
​​STED: Vil bli annonsert
​INFO: info@kristinflood.com
​PÅMELDINGSFRIST: 

WORKSHOP I VENEZIA:
LITTERATUR, SKRIVING, SLOW ART

DATO:  Dato ikke fastsatt.
STED:  Venezia, Dorsoduro.
PRIS:
FLY:  til Venezia, Marco Polo.
MER INFORMASJON: skriv til info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 

Italia: Skriving, spa og stillhet

Velkommen til en unik skriveworkshop der vi kombinerer velvære og spa behandlinger med skriving. Ta vare på kroppen din på morgenen og bli med på undervisningen etter lunsj. Gruppen bor på et vakkert Benediktiner kloster i spa-senteret Abano Terme. Området er kjent som et av landets beste spa-steder der mange kommer langveisfra for helsebringende gjørmebad med mineralholdige kildevannet som kommer rett opp av jorden. Jobber du med et skriveprosjekt, har du anledning til å fordype deg i din egen skriveprosess i de avslappende og rolige omgivelsene. Det blir arrangert en post-tour der man kan være igjen to dager ekstra for å sitte og skrive.

DATO: ​STED: Abano Terme, Italia
PRIS: 
MER INFORMASJON: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVEWORKSHOP & HVALFØDSLER:
I HERMANUS, SØR FOR CAPE TOWN 

Hermanus is called the Whale Capital of the world. September is the ideal month to view the whales. In this workshop, that takes place during the wonderful wildflower season, we invite you to a deep writing process where you will be inspired by the amazing and soulful whales that you will experience in a close encounter.

DATO: Dato ikke fastsatt.           ​
​STED: ​
​PRIS:INFORMASJON OG PÅMELDING:

SKRIVEWORKSHOP:
PYRENEENES MYSTERIER

I en sjarmerende fransk ‘gite’ ved foten av katarenes hellige fjell Monsegur, skal du lære om Pyreneenes mysterier, øve skrivemusklene, skrive deg innover og bli inpsirert til å hente fram din dypeste skriveglød. Helpensjon med fransk hjemmelaget mat, vin, daglige fotturer i fjellet, gode samtaler ved bassengkanten og et mestermøte med den 89 år gamle forfatterlegenden Henry Lincoln, som skrev ‘Hellig blod, hellig gral’.

DATO:  
STED:  Montsegur, de franske Pyreneene
PRIS:
FLY:
PÅMELDING OG INFO:
PÅMELDINGSFRIST: 

SKRIVE RETREAT PÅ SICILIA

Går du gravid med et skriveprosjekt?​ Har du hatt en manusidé i lang tid? Rydd plass for en uke med intens skriving. La deg inspirere av Middelhavet og Sicilias varme og fyrrige atmosfære.​

DATO: Dato ikke fastsatt.
​STED: I en landsby ved foten av Etna, ca. en time fra Catania.​​
​PRIS:MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST:

MED LEONARDOS BLIKK – kunst & skriving

Velkommen til en skrive-workshop om Leonardo Da Vinci der du blir kjent med multigeniet på utradisjonelle måter, lærer å forstå hans tenkemåte og se med hans blikk. Kurset foregår i den sjarmerende landsbyen Mirano, en halv times busstur utenfor Venezia, der Kristin Flood har bodd i en årrekke.

DATO: 
STED: Mirano/Venezia.
PRIS:
INFO: info@kristinflood.com

SKRIVE SAFARI I MASAI MARA 

V​elkommen til 6 dager/5 netters skrive-eventyr i Kenya. Vi kombinerer skriveprosessen med den optimale inspirasjonen; kontakten med Afrikas dyreliv, der det fortsatt er levende og intenst – i Masai Mara. Deltakerne bor i en luksuriøs, norskstiftet non-profit safari-camp, Basecamp, som har vunnet mange prestisjefulle priser for sin drift og hatt besøk av ærverdige gjester, bl.a. Obama. Campen er drevet av masaiene selv og kursavgiften går rett inn i masaienes prosjekt. Velkommen til en annerledes måte å drive bistand.

DATO: 
​STED: Masai Mara, Kenya
​​PRIS:MER INFORMASJON OG PÅMELDING: info@kristinflood.com
PÅMELDINGSFRIST: